De 12 Beste Opties Voor Bloemen Levering In Amsterdam

 

Vol met cultuur en kunst stralen Amsterdamse bloemisten aparte artistieke kenmerken uit op hun bloemstukken. Van door de natuur geïnspireerde bloemstukken tot donkere, romantische stukken. In hun werken vind je allerlei creatieve uitingen. En voor elke gelegenheid die een bloemstuk nodig heeft, is er een lokale bloemenwinkel die je van dienst kan zijn – altijd artistiek en uniek.

Hier vind je de beste zaken voor het bezorgen van bloemen in Amsterdam. Deze lokale bloemisten zullen je laten zien wat creativiteit is.

1.       Bloemenweelde

GESCHIKT VOORSchikkingen met levendige kleuren
ASSORTIMENTGroot
PRIJSKLASSE€18.50 – € 550.00
LEVERINGSKOSTEN€7.00 – € 15.00 leveringskosten
WEBSITEhttps://www.bloemenweelde-amsterdam.nl/
INSTAGRAM@bloemenweelde
CONTACT INFORMATIE+31-020-6168704 | [email protected]
BETALINGCredit Cards, iDEAL, PayPal, and Apple Pay

Bloemenweelde is opgericht in 1942 en voorziet in de bloemen behoeften in Amsterdam. Zij leveren aan klanten en aan meer dan 400 bedrijven in en rondom Amsterdam. Via het Fleurop Interflora netwerk kunnen zij bestellingen in elke buurt van NL worden bezorgen. Met een lange geschiedenis in het maken van bloemstukken, hebben zij ontwerpen die de klassieke Europese stijl weergeven, maar ook voor hedendaagse arrangementen bent u bij Bloemenweelde terecht. Omdat zij reeds lange tijd in het vak zitten, kunnen zij bloemstukken voor elke gelegenheid schikken en aan u bezorgen.

2.       A.P. Bloem

GESCHIKT VOORArtistiek bloemen assortiment
ASSORTIMENTGroot
PRIJSKLASSE€25.00 – € 100.00
LEVERINGSKOSTEN€10.00 in Amsterdam
WEBSITEhttp://www.apbloem.nl/
INSTAGRAM@apbloem
CONTACT INFORMATIE(0)20 223 1616| [email protected]
BETALINGVisa, MasterCard, AMEX en iDEAL

Een kijkje in de collectie van A.P. Bloem en je ziet bloemstukken die artistiek en uniek zijn. Een kenmerkende stijl die duidelijk hun merk als bloemenwinkel weergeeft. Met verscheidene keuzes van pastelkleuren of levendige schakeringen, herinnert een bloemenarrangement van A.P Bloem je aan de moeiteloze schoonheid van de natuur. En om deze reden zijn ze te vinden in verschillende publicaties die hun bloemsierkunst onderkennen.

Ze bieden van maandag tot zaterdag bezorgdiensten in Amsterdam en de nabije plaatsen.

3.       Gerda’s Bloemen

GESCHIKT VOORKleurrijke boeketten
ASSORTIMENTGroot
PRIJSKLASSE€20.00 – € 90.00
LEVERINGSKOSTENBegint bij  €5.00 tot €9.00 leveringskosten voor Amsterdam
WEBSITEhttps://gerdasbloemen.nl/
INSTAGRAM@gerdasbloemen
CONTACT INFORMATIE(0) 20 624 2912 | [email protected]
BETALINGVisa, MasterCard, AMEX, iDEAL en Paypal

Gerda’s Bloemen bevindt zich in het hart van de Amsterdamse cultuur. Het is daarom geen wonder dat hun bloemstukken het vakmanschap van de stad uitstralen, met eigentijdse kleurenbeheersing en prachtig spel op bloem formaten. Opgericht in 1980, blijven zij creativiteit stimuleren met hun ontwerpen en produceren ze een uitgebreid scala aan ontwerpen die zich onderscheiden door hun florale identiteit. Zij zijn gespecialiseerd in bruidswerk, decoraties en boeketten en ze bezorgen op verschillende plaatsen in Amsterdam.

4.       Mooi Anders Bloemen

GESCHIKT VOORNatuur geïnspireerde boeketten
ASSORTIMENTGroot
PRIJSKLASSE€19.00 – €60.00
LEVERINGSKOSTENBegint bij €7.00 tot €9.00. Levering dezelfde dag
WEBSITEhttps://www.mooianders.info
INSTAGRAM@mooiandersbloem
CONTACT INFORMATIE020-6835038| [email protected]
BETALINGCredit Cards, iDEAL, Paypal en Bank overmaking

Mooi Anders geeft romantische boeketten met hun uitgesproken bloemenstijl een heel andere definitie. Met een soort romantische duisternis doet de stijl denken aan de schoonheid van een bos in zijn natuurlijke staat. Hun bloemstukken zijn verre van gewoon, waardoor het verfrissend is om naar te kijken. Prachtig en uniek gepresenteerd, is hun stijl iets dat je thuis wilt plaatsen of wilt sturen naar iemand die je hartstochtelijk aanbidt. Zij bieden levering dezelfde dag voor deze unieke bloemstukken.

5.       Season Flowers

GESCHIKT VOORBloem- en plant abonnementen
ASSORTIMENTMiddelmatig – Groot
PRIJSKLASSENeem contact op met de winkel voor prijzen.
LEVERINGSKOSTENTarieven kunnen variëren
WEBSITEwww.seasonflowers.nl
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE+31(0)20 330 7571 | [email protected]
BETALING

Season Flowers is een full-service bloemist met twee vestigingen: een bloemenatelier op de Zuidas in Amsterdam en een bloemenatelier in Zaandam, waar ze dagelijks prachtige bloemstukken ontwerpen en arrangeren. Ze leveren bloemen en planten aan verschillende bedrijven, zoals hotels, restaurants, en kantoren maar ook voor evenementen. Ook bieden zij bloemstyling voor bruiloften en residentiële ruimtes. Neem contact met hen op voor een bloemenconsultatie om uw huis te laten bloeien.

6.       Upperbloom

GESCHIKT VOORPrachtige bloemen in plantenbakken voor op het terras
ASSORTIMENTN/A, Designer’s Choice
PRIJSKLASSEVanaf €79.50
LEVERINGSKOSTENGratis
WEBSITEwww.upperbloom.nl
INSTAGRAM@upperbloom
CONTACT INFORMATIE020 – 21 01 081 | [email protected]
BETALINGiDeal, American Express, Mastercard, PayPal, Visa

Met behulp van Upperbloom plaats je het hele jaar door prachtige planten en bloemen op jouw balkon. Met hun handige en probleemloze service bieden zij hun klanten plantenbakken die reeds zijn gevuld en ingericht met de prachtige seizoensgebonden bloemen, planten en potgrond. Je bestelling wordt gratis geleverd en ze hangen deze zelfs voor je op! De Upperbloom-hoveniers brengen hun kennis en expertise naar jouw balkon. Verfris je balkonbloemen elk seizoen met de ruilservice van Upperbloom. Hiermee is jouw balkon binnen 15 minuten weer mooi doordat zij uw oude plantenbakken te vervangen met nieuwe.

7.       Voort Bloemen

GESCHIKT VOORAbonnementen, rouwarrangementen en bruidsboeketten
ASSORTIMENTMiddelmatig
PRIJSKLASSE€8.95 – €250
LEVERINGSKOSTENWordt berekend bij het afrekenen
WEBSITEwww.voortbloemen.nl
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE020 667 3301 | [email protected]
BETALINGCredit Card

Voort Bloemen levert verse boeketten en arrangementen in heel Amsterdam. Sinds 2000 leveren ze bloemendiensten met hun uitgebreid assortiment verse bloemen en planten die ze kopen op de veiling van Aalsmeer/Flora Holland. Hoewel ze zelf al een breed scala aan boeketten hebben waar je uit kunt kiezen, komen zij klanten graag tegemoet met op maat gemaakte verzoeken van klanten die een boeket met bloemen naar eigen keus wensen!

8.       Anggrek

GESCHIKT VOORBloemen voor alle gelegenheden
ASSORTIMENTMiddelmatig
PRIJSKLASSEVanaf €16.95
LEVERINGSKOSTENWordt berekend bij het afrekenen
WEBSITEwww.anggrekamsterdam.nl
INSTAGRAM@anggrekamsterdam
CONTACT INFORMATIE020 – 679 13 72 | [email protected]
BETALINGDe grote Credit Card merken

Anggrek (wat ‘Orchidee’ betekent in het Indonesisch) bestaat al meer dan 65 jaar. Zij leggen een sterke nadruk op kwaliteit, creativiteit, stiptheid en service. Het Anggrek-team is jong, maar ook ervaren. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten, van boeketten en bloemstukken tot planten en stukken voor speciale gelegenheden zoals sympathiebloemen en bruidsboeketten.

9.       Scheepstra Bloemen

GESCHIKT VOOROp maat gemaakte boeketten
ASSORTIMENTGroot
PRIJSKLASSE€20.00 – € 100.00
LEVERINGSKOSTENHet standaardtarief is €7.00
WEBSITEhttps://scheepstrabloemen.nl
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE02073688| office (@) scheepstra.com
BETALINGMasterCard, Visa en iDEAL

Van het traditioneel assortiment tot eigentijds vormgegeven boeketten, Scheepstra Bloemen kan u perfect helpen bij het bedenken van uw eigen bloemstukken. Zij moedigen hun klanten dan ook aan om bloemstukken te personaliseren met de creatieve hulp van hun bloemisten. Wat je ook in gedachten hebt, ze zullen je visie vertalen in een concrete bloemschikking. Ze bieden bezorgdiensten in Amsterdam en alle nabijgelegen gebieden. En omdat zij deel uitmaken van een internationaal bloemistennetwerk, kunnen uw bloemen in heel Europa worden afgeleverd!

10.   AmsterdamFlora

GESCHIKT VOORVaas boeketten
ASSORTIMENTHeel groot
PRIJSKLASSE€15.00 – € 60.00
LEVERINGSKOSTENBegint bij €5.00
WEBSITEhttps://amsterdamflora.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE020-6127895| [email protected]
BETALINGVisa, MasterCard, AMEX, iDEAL en Paypal

AmsterdamFlora is al meer dan 20 jaar actief in de Amsterdams en levert van individuele bestellingen, tot bruidsboeketten tot verzoeken van bedrijven. Van grootschalige gelegenheden tot kleine aanvragen zoals boeketten en jubileumbloemen. Zij brengen eigentijdse technieken tot leven door verschillende lengtes van bloemen te combineren met verscheidene plantenaccenten. Levering kan in Amsterdam en de omliggende gebieden en zij bieden online transacties aan voor het bestellingen.

11.   Menno Kroon

GESCHIKT VOORHigh-end bloemstukken
ASSORTIMENTGroot
PRIJSKLASSE€30.00 – € 200.00
LEVERINGSKOSTENTarieven kunnen variëren
WEBSITEhttps://www.mennokroon.nl
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE(0) 20-6791950 | [email protected]
BETALINGMasterCard, Visa en iDEAL

Menno Kroon staat bekend om hun high-end stijl in bloemstukken. Als een van de meest luxueuze bloemisten in Amsterdam, creëren ze al bijna 20 jaar bloemarrangementen. De ontwerpen hebben een moeiteloze moderniteit – vol elegantie en vrouwelijkheid. Naast de bloemstukken, verkopen zij in de winkel ook interessante interieurproducten, van handgemaakte stukken tot decor. Ook voorzien zij in verschillende aanvragen van bruiloften tot individuele op maat gemaakte bestellingen.

12.   Art & Flowers

GESCHIKT VOORUnieke gelegenheidsbloemstukken
ASSORTIMENTGroot
PRIJSKLASSE25.00 – € 50.00
LEVERINGSKOSTENTarieven kunnen variëren
WEBSITEhttp://www.artandflowers.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE0624674556| [email protected]
BETALINGCredit Cards

 Als je op zoek bent naar net iets anders dat in het oog springt, is Art & Flowers de juiste keuze voor jouw bloemenbehoeften. Met artistieke ontwerpen zijn hun bloemstukken uniek in vergelijking met andere bloemenwinkels. Of je nou bloemen wilt laten bezorgen, voor het interieur van jouw huis of gewoon naar iemand wilt sturen, zij kunnen aan je behoeften voldoen. Zelfs als je iets groots en artistieks wilt. Je kunt hun studio bezoeken, die is van maandag tot en met zondag geopend.