Best Bloemenlevering Den Haag

De 8 Beste Opties Voor Bloemenlevering in Den Haag

 

Fleurige bloemen zijn altijd het middelpunt geweest van enkele van de beste momenten in ons leven. Ze staan mooi in het wild, met name in hun natuurlijke vorm. Behalve dat ze het verleidelijk zijn in natuurlijke staat, zijn bloemen adembenemend wanneer ze worden omgetoverd tot een arrangement. Niet alleen om onze grote evenementen te decoreren, maar om ook om kostbare gelegenheden nog gedenkwaardiger te maken. Hun geur en schoonheid brengen vreugde en stralen positiviteit uit die zeker een glimlach op de gezichten van mensen zal toveren. Als u binnenkort een evenement of speciaal moment heeft, kies dan bloemen van één van deze acht van de beste bloemisten in Den Haag.

1. Flower Boutique Ton Hofman

GESCHIKT VOORGrafstukken
ASSORTIMENTGroot
PRIJSKLASSEVanaf € 1.75
LEVERINGSKOSTEN€ 4.95
WEBSITEhttps://bloemenbezorgendenhaag.net/
INSTAGRAMhttps://www.instagram.com/bloemboutiquetonhofman/
CONTACT INFORMATIE070 3632121 | [email protected]
BETALINGMastercard, Maestro, Visa, Sofort Banking

Flower Boutique Ton Hofman wordt gedreven door zowel kennis als creativiteit in hun creaties. Het ouder- en dochterteam verzorgt al meer dan dertig jaar speciale bloemstukken en boeketten. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van bloemstukken aan grote evenementen en gelegenheden zoals begrafenissen, bruiloften en anderen. Ze moedigen hun klanten ook aan hun creatieve ideeën te delen om het arrangement te personaliseren.

2.       About Flowers

GESCHIKT VOORModerne ontwerpen
ASSORTIMENTKlein
PRIJSKLASSEVanaf €3.00
LEVERINGSKOSTEN
WEBSITEhttp://www.aboutflowers.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE+  31 070 3621302 | [email protected]
BETALING

Over Flowers heeft de meest moderne ontwerpen in de branche. Zij zorgen ervoor dat ze op de hoogte zijn van het meest actuele trends in de markt. Ze hebben een breed assortiment bloemen en hoogwaardige keramiek stukken die goed bij hun ontwerpen past. Ze zorgen voor klanttevredenheid door een garantie van vijf dagen op de houdbaarheid van het stuk te bieden. Als de bloemen op welke manier dan ook niet mooi zijn gebleven, zullen ze de bloemen zeker vervangen door nieuwe.

3.       Blossom Florist

GESCHIKT VOORGrafstukken
ASSORTIMENTMiddelmatig
PRIJSKLASSEVanaf €15.00
LEVERINGSKOSTENGratis
WEBSITEhttps://www.blossombloemisterij.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE070 3454704 | [email protected]
BETALINGiDeal, Mastercard, Maestro

Blossom Florist biedt niet alleen bloemen in heldere kleuren, maar ook verschillende soorten groen. Ze hebben zelfs een grote selectie planten en bloemstukken. Zij laten een goede eerste indruk achter op hun klanten met hun professionaliteit en kennis van bloemen. Voor klanten met consistente bloembehoeften bieden zij een bloemenabonnement al vanaf € 15.

4.       Alpina Bloemisten

GESCHIKT VOORElke gelegenheid
ASSORTIMENTKlein
PRIJSKLASSEVanaf €17.50
LEVERINGSKOSTEN€ 4.95
WEBSITEhttp://www.alpin.nl/
INSTAGRAMhttps://www.instagram.com/alpinabloemen/
CONTACT INFORMATIE+  31 070 346 3400
BETALINGVisa, Mastercard, American Express

Alpina Bloemisten zou mogelijk een van de eerste spelers in de bloemenindustrie kunnen zijn. Al meer dan 120 jaar leveren zij kwalitatief hoogwaardige bloemstukken via hun creatieve en getalenteerde medewerkers. Afgezien van de fantastische bloemstukken, hebben ze ook bewezen een verantwoordelijk bedrijf te zijn. Ze zijn gecertificeerd als Barometer Sustainable Florist, wat betekent dat het bedrijf duurzaam opereert in alle aspecten van hun bedrijfsvoering.

5.       Het Haags Bloemenhuis

GESCHIKT VOOROp maat gemaakte bloemstukken
ASSORTIMENTKlein
PRIJSKLASSEVanaf €16.99
LEVERINGSKOSTEN€7.95
WEBSITEhttps://www.bloemenindenhaag.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE070 3453012
BETALINGCredit Card of iDeal

Als u op zoek bent naar een bepaald soort bloemstuk, kan Het Haags Bloemenhuis u helpen. Ze zijn gespecialiseerd in op maat ontworpen bloemen, omdat ze geloven in klanttevredenheid. Ze zorgen ervoor dat ze voldoen aan de eisen van de klant in kleuren, vormen, uiterlijk en vooral budget. Ze hebben ook een grote selectie vazen en andere houders die het bloemstuk prachtig zouden aanvullen.

6.       Bloem

GESCHIKT VOOR
ASSORTIMENTMiddelmatig
PRIJSKLASSEVanaf €17.50
LEVERINGSKOSTEN€6.99
WEBSITEhttps://www.bloemenzaak.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE020 723 0532 | 020 3033 017
BETALINGMastercard, Visa, American Express, Paypal

Bloem maakt deel uit van een groter bloemennetwerk in Nederland, genaamd Fleurtiek. Al sinds 1988 zijn zij één van de beste opties voor bloemenbezorging in Den Haag en heel Nederland. Ze staan bekend om hun prachtige bloemstukken gemaakt van hoog kwaliteit bloemen. Ze kiezen alleen bloemen van geselecteerde telers en leveren dezelfde dag prachtige arrangementen.

7.     Flower De Narcis 

GESCHIKT VOOROp maat gemaakte bloemstukken
ASSORTIMENTKlein
PRIJSKLASSEVanaf €15.95
LEVERINGSKOSTEN€ 5.00
WEBSITEhttp://www.denarcis.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE070 3858353 | [email protected]
BETALINGVisa, Mastercard, American Express, Paypal, iDeal

Met hun passie en creativiteit, blijft Flower De Narcis voldoen aan de bloembehoeften van de Haagse gemeenschap. Ze gieten hun harten uit in al hun creaties. Ze zijn zeer flexibel in het voldoen aan de behoeften van hun klanten door op maat gemaakte stukken te maken. Hun ontwerpen zijn traditioneel, maar de looks zijn gewoon onberispelijk en finesse.

8.       Thuisbloemist

GESCHIKT VOORElke gelegenheid
ASSORTIMENTGroot
PRIJSKLASSEVanaf €17.90
LEVERINGSKOSTENGratis
WEBSITEhttps://thuisbloemist.nl/
INSTAGRAM070 55088045 | [email protected]
CONTACT INFORMATIE010 – 4126596 | [email protected]
BETALINGMaestro, Mastercard, Paypal, Visa, iDeal, B2B, Achteraf Betalen, Bancontact, Overmaking

Thuisbloemist zorgt ervoor dat zij alleen kwaliteitsproducten leveren aan hun klanten. Daarom kopen ze alleen bloemen op de FloraHolland bloemenveiling. Ze hebben een grote selectie van bloemen en planten op hun website. Hun ontwerp is heel traditioneel, maar toch heel fris voor de ogen. Ze creëren echt bloemstukken die perfect kunnen zijn voor elke gelegenheid.