We find trusted, local florists for you

Beste Bloemenlevering Rotterdam

De 8 Beste Opties Voor Bloemenlevering in Rotterdam

 

De natuur is naast een spectaculair uitzicht ook een leverancier van natuurlijke hulpbronnen die essentieel zijn voor onze groei, zowel fysiek als emotioneel. Nederland is de derde grootste exporteur van landbouwproducten ter wereld. Vanwege deze enorme gift van de natuur, staat het land ook bekend om de heldere en geurige bloemen. Zij geven jaarlijks een bloemenshow waarbij het rijke en gevarieerde assortiment aan bloemen in dit gebied wordt gepresenteerd.

Als je iemand speciaals een cadeau wilt sturen, is er geen beter geschenk dan de bloemen uit Rotterdam. Hier zijn acht van de beste bloemisten in Rotterdam.

 

1.       Flower Delivery Rotterdam

GESCHIKT VOOR Elke gelegenheid
ASSORTIMENT Middelmatig
PRIJSKLASSE Vanaf € 16.50
LEVERINGSKOSTEN € 4.95
WEBSITE https://bloemenbezorgenrotterdam.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE 010 3107934
BETALING Mastercard, Visa, Maestro, American Express en anderen

Heeft u een bloemstuk nodig en wilt u een keus maken uit verschillende mogelijkheden? Flower Delivery Rotterdam biedt een grote selectie bloemen die aan uw wensen kunnen voldoen. Zij zetten zich ook extra in bij het maken van uw bestelling. Zij zorgen voor tijdige levering en uiterste zorg bij het verwerken van elke bestelling. Bovendien zorgen zij voor een goede verpakking voor uw bloemstukken om te garanderen dat de bloemen mooi en vers blijven.

2.       Regiobloemist Rotterdam

GESCHIKT VOOR
ASSORTIMENT Middelmatig
PRIJSKLASSE Vanaf €17.95
LEVERINGSKOSTEN € 6.95
WEBSITE https://www.regiobloemist.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE 085 303 4247
BETALING Paypal, Visa, Mastercard, American Express en anderen

Regio Bloemist levert bloemen in heel Nederland. Ze garanderen dat ze de hoogste kwaliteit bloemen leveren. Het is bewezen dat deze bloemen ten minste zeven dagen na de leverdatum goed blijven. Ze hebben geweldige bloemstukken geschikt zijn voor elke gelegenheid. Voor meer informatie kunt u bekijken en u zult er versteld van de betaalbare stukken.

3.       Best West Flowers

GESCHIKT VOOR Bruiloften en begrafenissen
ASSORTIMENT Klein
PRIJSKLASSE
LEVERINGSKOSTEN
WEBSITE https://bestwestflowers.wixsite.com/bestwestflowers
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE 010 412 6670 | [email protected]
BETALING

 

Bloemen van Best West Flowers hebben heldere en levendige kleuren die de bloemen extra speciaal maken. Hun prachtige ontwerpen zijn perfect geschikt voor bruiloften, bridal showers en andere thema-evenementen. Ze zijn gespecialiseerd in grote evenementen zoals bruiloften en begrafenissen, of het nu gaat om een package-deal of een op maat gemaakte oplossing. Best West Flowers is ook favoriet voor alledaagse gelegenheden, omdat zij hier ook prachtige ontwerpen voor maken.

4.       ‘s Zomers

GESCHIKT VOOR Trendy en edgy ontwerpen
ASSORTIMENT Middelmatig
PRIJSKLASSE Begint bij €28.50
LEVERINGSKOSTEN € 5.75
WEBSITE https://zomersbloemen.nl/#/
INSTAGRAM https://www.instagram.com/zomersbloemen/
CONTACT INFORMATIE +31 04127746
BETALING Paypal, Mastercard, Visa

Al 25 jaar lang creëert ‘s Zomers prachtige bloemstukken die innovatie en edginess uitstralen. Hun ontwerpen hebben een eigen karakter en brengen luxe naar de tafel door hun artistieke ontwerpen. Ook de manier waarop je bestellingen bij hen plaatst is uniek. Ze vragen naar alle details over de ontvanger het soort bloemen dat je zou willen geven. Zo wordt bijvoorbeeld gevraagd naar de relatie met de ontvanger, de gelegenheid, gewenste kleur en uw budget om het perfecte bloemstuk voor u te maken.

5.       Franc Nissen Flowers Tea & Decorations

GESCHIKT VOOR Elke gelegenheid
ASSORTIMENT Klein
PRIJSKLASSE Vanaf €19.95
LEVERINGSKOSTEN
WEBSITE http://www.franc-nissen.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE 010 4112064 | [email protected]
BETALING

Franc Nissen heeft Flowers Tea & Decorations opgericht om het genot van thee op te nemen in de bloemenwinkel. Zij bieden 50 verschillende soorten losse thee en heerlijk gebak in de winkel om de prachtige ambiance te completeren en je een ontspannende ruimte te bieden. Hun winkel creëert vier verschillende collecties per jaar om de seizoensgebonden bloemen en gelegenheden bij te houden.

6.       Bloemenboetiek’s Bolletje

GESCHIKT VOOR Elke gelegenheid
ASSORTIMENT Klein
PRIJSKLASSE Vanaf €20.00
LEVERINGSKOSTEN Gratis
WEBSITE http://www.het-bolletje.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE 010 2330989 | [email protected]
BETALING iDeal, Paypal

Bloemenboetiek’s Bolletje maakt prachtige bloemstukken voor verschillende gelegenheden. Je kunt zelfs het maken van een speciale lijn bloemstukken voor een grote gelegenheid aan hen overlaten. Ze hebben een breed portfolio hebben van hun eerdere werken voor bruiloften, begrafenissen en andere grote evenementen. Zij zijn al heel lang in de industrie en voorzien in de bloembehoeften van Rotterdam en de nabijgelegen gebieden.

7.       Flowers Rotterdam

GESCHIKT VOOR Trendy ontwerpen
ASSORTIMENT Klein
PRIJSKLASSE Vanaf €19.95
LEVERINGSKOSTEN € 6.50
WEBSITE https://www.bloemenrotterdam.nl/
INSTAGRAM
CONTACT INFORMATIE 010 4132608 | [email protected]
BETALING Mastercard, Visa, & iDeal

Flowers Rotterdam is een familiebedrijf gespecialiseerd in bloemenbezorging. Zij bieden de grootst mogelijke zorg aan hun klanten. Met professionele service en een uitstekende artisticiteit in hun ontwerpen, wat heel duidelijk te zien is in het portfolio op de website. Hun stijl is zeer trendy en zij zorgen ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste trends in op het gebied van bloemstuk designs.

8.       Bloemenhal Central Station

GESCHIKT VOOR
ASSORTIMENT Klein
PRIJSKLASSE Vanaf €11.95
LEVERINGSKOSTEN Gratis
WEBSITE https://bloemenhalcsrdam.nl/rotterdam/
INSTAGRAM https://www.instagram.com/bloemenhalcs/
CONTACT INFORMATIE 010 – 4126596 | [email protected]
BETALING

Bloemenhal Central Station maakt prachtige bloemen met opvallende designs. Zij zijn al sinds 1966 een gerenommeerde bloemenwinkel gelegen in de buurt van het oude Centraal Station van Rotterdam. Sindsdien zijn ze de go-to plek als je bloemen nodig hebt en zorgen zij nog steeds voor de bloemenbehoeften van de Rotterdamse gemeenschap.